Sok tanulság, negyedik hely a Mecsek Rallye-n

Csehországi versenyhétvégénk után a Peugeot-kupa újabb állomásán, a Mecsek Rally-n álltunk rajthoz, és végül negyedik helyen zártuk a kihívásokkal teli futamot. 

A szokatlan időtervben a pénteki nyitónapon az első két gyorsasági után következett a rajtdobogó, majd szürkületben indították a második két szakaszt. Szombaton hosszú nap, hat gyorsasági várt ránk. Az első kör rajtjánál éreztem, hogy az autó hátulja nem volt elég meleg, emiatt csúszkáltunk egy picit, majd belefutottunk Viszlai Csabiék balesetébe, segítettünk nekik, szerencsére mindketten jól vannak, hatalmas szerencséjük volt. Lejöttünk etapon, a másik két gyorson nem voltam túl koncentrált, habár az idő így sem volt rossz, mert haramdik időt futottunk.

Az eredmények is jól láthatóan mutatják, hogy a szűk dobálós erdei utakon vannak problémáim a sebességgel, a másik kettő szélesen közel tudtam menni a srácokhoz. Ez alapján látjuk tisztán, hogy hol kell fejlődnöm, ebben Miki segít majd, ahogy eddig is segített, folyamatosan tolt át a határaimon. Az autó csodálatos volt, hibamentesen teljesített, boldogok vagyunk ezzel a negyedik hellyel, irány a Barum, ott folytatjuk.

Ajánlott cikkek