Harmadikok lettünk Ózdon!

Egy hónapos pihenő után a Peugeot-kupa újabb állomásán, az Ózd Rallyn álltunk rajthoz navigátorommal, Maricsek Mikivel. Sokáig a márkakupa második helyén álltunk, végül a harmadik helyen fejeztük be a versenyhétvégét.

A pénteki prológon már jól látszott, hogy megtaláltuk a tempót: a rengeteg néző előtt, már sötétben megrendezett szakaszon a második időt autóztuk. Szombaton kilenc gyorsaságit kellett teljesítenünk, végül harmadik helyen zártunk. 

Hihetetlenül nehéz verseny volt, fantasztikus volt az élbollyal együtt menni. Folyamatosan elemeztük és elemezzük az adatokat a telemetriának köszönhetően, és jó látni, hogy mennyit gyorsultunk. Élveztük és elégedettek vagyunk a teljesítményünkkel, az már önmagában fantasztikus, hogy célba értünk, ráadásul harmadik helyen.

Miki szavai a verseny után különösen jólestek:

“Azt hiszem, erre a hétvégére meglett a befektett energiának az eredménye, az Ózd Rally feltette a pontot az i-re az egész éves munkánkat tekintve. Habár harmadikok lettünk, de sokáig a második helyen álltunk, a lámpasorral akadtak problémáin, ezen múlt a helyezés. Ezen a mindenki által különösen nehéznek ítélt hétvégén olyan tempót mentünk, amivel folyamatosan harcban voltunk a fiúkkal az elején, úgyhogy nagyon köszönöm Adrinak ezt a versenyt, nagyon boldog vagyok.”

Legközelebb Nyíregyházán találkozunk!

Ajánlott cikkek