RALI

2018

A pályaversenyzés mellett belekóstoltam a raliba is, és mondhatom, igazán ízlett. Rally Sprintben 1.4 alatti, kétkerékmeghajtású kategóriában magyar bajnok lettem navigátorommal, Notheisz Ivettel. Ebben az évben megkaptam a MARB Déli Régió Év Felfedezettje díjat.

2019

A Kia Picantót gyorsasági mellett raliban is kipróbálhattam, a Kia Platinum Rally Cup magyarországi versenyein, egy R2-es Ford Fiestával pedig több nemzetközi ralin is elindultunk: a lengyelországi Janus Kulig Memorial Rallye-n, valamint az osztrák Perger Mühlstein Rallye-n, valamint év végén a rali-Eb szezonzáró fordulóján, a Nyíregyháza Rallye-n, ahol női kategóriában a második helyet szereztük meg.

2020

A világjárvány miatt azonban júniusig csupán egyetlenmagyarországi ralin indultunk, de júliusban végre ott lehettünk a FIA ERC szezonnyitóján, a Róma-ralin.

PÁLYAVERSENYZÉS

2012

Az első versenyzési lehetőség 2012-ben jött el, amikor is indulhattam a nők számára indított Lotus Ladies Cup nevű magyar márkakupában, ebben az évben csak két versenyen, mert a sorozat a promóter, Frank Tamás halála miatt sajnos félbe szakadt. A Suzuki-kupára váltottam, ahol fiúk ellen versenyeztem, három hétvégén indulhattam el. Legjobb eredményem egy ötödik hely lett.

2013

A Suzuki-kupa négy versenyhétvégéjén állhattam rajthoz, legjobb helyezésem szintén egy ötödik hely volt.

2014

Az első teljes szezonomban, 2014-ben viszont négy futamot is megnyertem a Lotus Ladies Cupban, ötször állhattam dobogóra, és enyém volt a legtöbb pole pozíció. Nagyon élveztem ezt az időszakot, hiszen végre elkezdhettem versenyezni, ráadásul rögtön olyan filigrán kis autóval, mint amilyen a Lotus Elise. Ugyanebben az évben a Maserati Trofeo Cupban vendéginduló voltam, legjobb női versenyzőként értem célba, a teljes, 23 autós mezőnyben pedig a tizedik helyen végeztem.

2015

A Hankook Suzuki Cup következett ezután, egy év végi, összetett negyedik hellyel.

2017

Majd életem egyik legmeghatározóbb időszaka kezdődött el 2017-ben, amikor Kia Picantóval kezdtem versenyezni a lengyel Kia Lotos Race-ben, ahol összetettben kilencedik lettem év végén. A sorozatnak köszönhetően hétvégéről hétvégére rengeteget fejlődtem a versenyhelyzetek és a stressz kezelésében, és megtanultam egyre bátrabban improvizálni. Ugyanebben az évben a Kia Picantóhoz képest egy jóval nagyobb járművel, versenykamionnal is indulhattam, méghozzá Kínában. A nők között győztem, a teljes mezőnyben pedig 11. helyet értem el. Ebben az évben hatalmas megtiszteltetés ért, az MNASZ (Magyar Nemzeti Autósport Szövetség) ugyanis Az Év Női Autóversenyzője díjjal jutalmazta szezonbeli teljesítményemet.

2018

A Kia Lotos Race neve az új főtámogató és névadó szponzor után Kia Platinum Cupra változott, a sorozat presztízse azonban semmit sem változott, sőt, tovább nőtt. Büszke vagyok rá, hogy ettől az évtől a lengyel Platinum Expert által szponzorált versenyzőként szerepelhettem, és összetettben ötödik lettem.

2019

Ez az év – sok más mellett – életem legjobb versenye miatt marad emlékezetes. A Kia Platinum Cup évadzáró monzai hétvégéjén a második versenyen az utolsó helyről rajtolva végül másodikként értem célba, összetettben pedig ötödik helyen zártam az idényt.