Salgó Rally 2023

Szakaszgyőzelemmel zártuk a Salgó Rallyt.

 

Már nagyon vártuk az idei év első aszfalt versenyét a Salgó rallyt.

De nem csak mi, hanem mind a 12 ellenfelünk a kategóriában. Eddig a kupasorozat fennállása óta nem volt még ennyi nevező.

Tavaly már indultunk ezen a versenyen, de a szervezők igencsak megtréfálták a mezőnyt, hiszen az összes gyorsasági pont fordítva lett megrendezve, így kútba esett az itteni tapasztalatunk. Mindent kezdhettünk elölről, új gyorsaságik, új pályafelírás.

Már az első gyorsaságin láttuk, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz a srácok ellen, elő kell hoznom minden pályaversenyzős tapasztalatom. A harmadik időt autóztuk a 12 fős mezőnyben. Bizakodóak voltunk, de tudtam, hogy az egyik gyorsasági nem fog feküdni nekem. Sok a felhordás az egy sávos erdei úton és az idő igazolta is, hogy kell még fejlődnünk. Viszont az összes többi gyorson 2-3 időket autózunk, amivel nagy meglepetést okoztunk a mezőnynek és a rally rajongóknak. Elképesztő szurkoló bázisra tettünk szeret ez alatt a két nap alatt.

Az időjárás is megtrükközött, mert az első nap utolsó gyorsasági rajtja előtt leszakadt az elő. Mindenki slikk abroncson volt, így legalább a feltételek voltak ugyan azok. Úgy néz ki mi alkalmazkodtunk legjobban a körülményekhez, így elmondhatom, hogy Magyarországon én vagyok az első nő, aki szakaszt tudott nyerni egy koedukált mezőnyben. Elképesztő vízhangja lett ennek és minket is még motiváltabbá tett ez a verseny.

Nagyon sok jó szakaszeredménnyel zártuk a versenyt. a 11 gyorsaságiból 8-at dobogón végeztünk. Az biztos, hogy letettük a névjegyünket ebben a sportban. Most már izgulnak a fiuk, hogy mi lesz a következő versenyeken. Még van hátra 4 forduló, amin nagyon nem fogjuk hagyni magunkat. 😊

Köszönöm a csapatnak és partnereimnek a remek munkát és a támogatást!

Ajánlott cikkek