Ózdon is meglett a dobogó

Harmadik helyen zártuk az Ózd-Eger Rally-t a Hungarian Peugeot 208 Cup-ban navigátorommal, Notheisz Ivettel.

A Boldogkő Rally után a bajnokság második versenyén is harmadik helyen értünk célba. Nagyon jó részeredményeink voltak a kupában, második és harmadik helyen is végeztünk egy-egy gyorsaságin. Az ismeretlen pályák mellett az időjárás is kihívást jelentett, de az utolsó pillanatig harcoltunk a dobogóért, és meg is szereztük.

Már a pénteki nyitónapon kijutott nekünk izgalomból, egy vasúti átjáró tilos jelzésénél ugyanis rengeteg időt vesztettünk etapon, így futópercre értünk a prológra. Még a rajtban is remegett a lábam, annyira izgultam az esetleges kikésés miatt, de végül időben ott voltunk. Ez volt az első alkalom, hogy salakon mentem, a második körre sikerült is kitapasztalni a fékhatást és a tapadást. Szombaton az utolsó gyorsra leszakadt az ég, a komplett mezőny slicken ment át a vizen, nagyon észnél kellett lenni. A vasárnapot is nagyon élveztük, nagyon sokat tanultunk, és nagyon boldogok vagyunk, hogy meglett a dobogó.

Fantasztikus volt újra nézők előtt versenyezni, mindenhol rengeteg szurkoló biztatott minket. Nagyon köszönjük nekik és azoknak is, akik otthonról követték figyelemmel a versenyt. Ugyancsak köszönjük a támogatást a partnereinknek, a Tagai Teamnek és a Roger Racing Teamnek pedig a nagyszerű munkát.

Ajánlott cikkek