Hibátlan autózással húztuk be Nyíregyházát

Teljesen új megjelenésű autóval készültünk a 2021-es Rally Hungaryra, habár a közönség már egy héttel korábban, a Kazincbarcika Rally-n is láthatta a narancssárga-lila festésű Ford Fiesta Rally4-es versenyautónkat. A visszajelzések alapján nagy sikert aratott a bátor színválasztás.

A nyíregyházi Eb-forduló igazán nehéz verseny volt, így száraz körülmények között is. Hosszú gyorsaságik, különböző tapadási viszonyok, voltak rázós szituációk, de az autó mindig jól viselkedett, jó beállításokat kaptunk. Sokat fejlődtünk tavalyhoz képest, talán ez a legfontosabb eredményünk, és az, hogy hibamentesen mentünk végig, nem kaptunk defektet, pedig gumigyilkos gyorsaságik voltak.

Az ERC3-as kategória 12. helyén végeztünk, a 2WD-s magyar párosok között pedig ötödikek lettünk életünk harmadik Rally Hungaryján. 

A navigátorom, Notheisz Ivett profi munkát végzett, nehéz feladata volt, most is hibamentesen és szuperül dolgozott. Neki, és a csapatoknak is köszönöm a hétvégi teljesítményt, megint fantasztikus élményekkel és emlékekkel távozunk Nyíregyházáról. 

Ajánlott cikkek